Når 2 plus 2 giver 5 – Fagdag giver ekstra viden til vores projekter

Vi kan godt regne, faktisk er vi ret gode til det, men du kender det sikkert selv, at værdien af fleres viden bliver større, når den lægges sammen.

Og med det afsæt har vi lige afholdt den årlige Fagdag om arealer og rettigheder på COWIs projekter, hvor vi satte fokus på vidensdeling på tværs af afdelingens 55 medarbejdere.

Vi havde fokus på vores faglighed, skæve projekter, og hvad der ellers rører sig i samfundet indenfor fagområdet. Ud over vores egne indlæg, havde vi besøg fra vores norske søsterafdeling og en gæst fra SEGES fra Landbrug og Fødevarer.

I år blev vi blandt andet opdateret på moms på byggegrunde, ekspropriation af skovområder, nyt om fradrag for fordele baseret på erfaringer fra Ring 3-letbanen og de kommende års vigtige indsats med grundvandsbeskyttelse.

Vores gæst fra SEGES fortalte om situationen i landbruget her 10 år efter finanskrisen, herunder konsekvenserne af den verserende svinepest i Kina og dele af Østeuropa. Vi fik indsigt i konsekvenserne for landmændene, når et infrastrukturprojekt passerer deres ejendom.

Hilde Vandaskog fra COWI i Oslo fortalte om forskellene på norsk og danske ekspropriationsret – det gav spændende indsigter, hvor konklusionen var, at nok er vi forskellige, men det er tydeligt, at vi er i “familie” med hinanden.

 

Har du lyst til at være med næste år, så søger vi flere kollegaer:

Landinspektør til Aalborg

Udviklingsorienteret landinspektør til Aalborg

 

Vil du vide mere…?

Mads Sanddal Jeppesen, msje@cowi.com, +45 5640 6642, LinkedIn

Regitze Elmsted, reee@cowi.com, +45 5640 4704, LinkedIn

Carsten Jørgensen, cjn@cowi.com, +45 5640 1161, LinkedIn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s