Del og vind

Det er tanken bag vores – COWIs afdeling for Areal og Rettigheder – årlige fagdag, som blev afholdt forleden hos BLOX hub i København. Vi deler vores viden med hinanden og det vinder vores kunder på. Vi er nemlig overbeviste om, at en væsentlig del af det der gør COWI til en god rådgiver er vidensdeling. Eksterne kurser og efteruddannelse er altid nødvendigt for at holde viden vedlige, men rigtig meget af vores viden kommer fra dagligdagen, fra den mangfoldighed af areal og rettigheds-, byudviklings- og andre projekter vi arbejder med hver dag. Som altid var der mange emner oppe, klima, gæsteprincippet, finansiering af byudvikling mødet med lodsejer, konflikthåndtering, vejrettigheder i byudvikling, og de vigtigste kendelser fra året der gik. Og for at give jer et lille indblik i vores fagdag deler vi en kort video med tanker og reflektioner fra dagen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s