Viden er det nye sort

Derfor har vi nu endnu mere juridisk ekspertise i COWIs afdeling for Arealer og Rettigheder

 

Arealer og rettigheder kan være en kompleks størrelse med mange vinkler, problemstillinger og interessenter der skal tages hensyn til.

For hvordan er det nu, når lodsejeren har solgt noget af ejendommen, ejendommen er udlejet med specifikke krav, et udviklingsprojekt kræver udstykning eller videreopdeling, hvad med overdragelse af rettigheder og juridisk due diligence på ejendomme, hvad nu hvis lokalplanen er utydeligt formuleret og vedtægter skal formuleres, nye kontrakter skal udarbejdes osv.?

Disse problemstillinger støder vi stadig oftere på og er heldigvis også rigtig gode til at løse.

Og til at hjælpe med løsningen af disse og tilsvarende opgaver har vi nu også Regitze Elmsted og Christina Jung på kontoret.

 

Regitze er tiltrådt som Ledende Seniorjurist på kontoret i Lyngby. Her vil hun have særligt fokus på arbejdet i vores areal- og ejendomsudviklingsportefølje og være en del af det specialistteam, der arbejder med både den økonomiske og juridiske realiserbare byudvikling.

Regitze er jurist (1998) og advokat (2002). Hun kommer fra en kontorchefstilling i Københavns Kommune med fokus på udlejning og udvikling af stor kommunal ejendomsportefølje. Tidligere har Regitze arbejdet som advokat og associeret partner hos Nielsen & Thomsen med speciale i fast ejendom.

Christina tiltræder som Juridisk Konsulent og vil ligeledes blive tilknyttet kontoret i Lyngby. Christina kommer også fra København Kommunes Økonomiforvaltning, hvor hun var ansat som juridisk specialkonsulent i Københavns Ejendomme & Indkøb i Kontoret for Køb, Salg, Leje og Rettigheder. Efter endt uddannelse som jurist (2014) fik Christina sin advokatbestalling hos Gorrissen Federspiel (2017). Her arbejdede hun bl.a. i afdelingen for Fast Ejendom. Christina er specialiseret rådgiver indenfor fast ejendom, men beskæftiger sig med juridiske problemstillinger indenfor erhvervsret og offentlig ret i øvrigt.

 

Regitzes opgaver vil have fokus mod areal- og ejendomsudvikling, hvor Christinas opgaver i højere grad vil indgå i den “klassiske” A&R-forretning.

 

Vil du vide mere?

Regitze Elmsted, reee@cowi.com, +45 5640 4704, LinkedIn

Christina Jung, cajg@cowi.com, +45 5640 4724, LinkedIn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s