God sommer – til alle der nyder Vejret

Så blev det sommer og ferietid – i hvert fald ifølge kalenderen. I skrivende stund har vejrudsigten dog lidt svært ved at følge med. Det kunne være en grund til at genbesøge nogle af de mange – når vi selv skal sige det – interessante indlæg der har været på bloggen i foråret. Idéen er hermed givet videre – og bliver det ikke ferielæsning, så er bloggen her også efter ferien.

Synes du at bloggen er interessant, så er der mulighed for at komme tættere på. Se vores nyeste jobopslag her:

Landinspektør til Arealer og rettigheder

På bloggen kommer vi til at følge op på nogle af de tidligere indlæg. Der kommer mere om aftale komplekset, noget om skat og moms, og I har ikke hørt det sidste til digitale løsninger og argumented reality i forbindelse med borger interaktion. Og så følger vi som altid op på de seneste kendelser og domme, som vi finder har principiel betydning.

Og glem ikke ekspropriationskonferencen som i år holdes hos COWI i Kgs. Lyngby i et samarbejde mellem LIFA, Horten og COWI.

Apropos vejrudsigten – da undertegnede var ung og nyansat landinspektør hos COWI, så blev der rundsendt en liste med fagtidsskrifter hvor man kunne komme på cirkulationslisten. Stor var begejstringen over at finde fagbladet Vejret og tilsvarende skuffelsen da metrologernes fagtidsskrift dukkede op i dueslaget…

God Sommer!

Morten Krebs, mtk@cowi.com, +45 5640 1047, LinkedIn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s